Välkommen till Husbygårdsskolans bibliotek!

På skolbiblioteket kan du som elev eller lärare ta del av ett stort utbud böcker. Biblioteket tillhandahåller lättläst, skönlitterärt för alla åldrar, facklitteratur samt böcker på olika språk. Kontinuerligt köps nya böcker in, gärna på begäran av eleverna. Alla på skolan har eget lånekort och i biblioteket ges tillgång till självservice och katalogsökning. Skolbiblioteket ska vara ett rum där eleverna känner sig involverade, därför erbjuder biblioteket bland annat studieplatser, generösa öppettider och möjlighet till inköpsförslag via en låda. Utöver biblioteksrummet syns bibliotekarien i elevernas klassrum, genom att bland annat bokprata och föreläsa om källkritik. Bibliotekarien har kunskap om lässvårigheter och tillgång till Legimus för de elever som behöver. På Husbygårdsskolans bibliotek har vi en positiv attityd, förslag om biblioteksaktiviteter välkomnas!

Måndag – Fredag 08:00-16:00

Skolbibliotekarie
Wirena Lopez

wirena.lopez@stockholm.se

Elevråd

Elevrådet är elevernas styrelse på skolan. Här sitter representanter för alla årskurser.

Stora bokbytardagen

Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam.

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue.