Skolbiblioteket har öppet varje dag mellan 8:30 till 15:30

Hos oss hittar man allt från småbarnsberättelser, lättlästa böcker, uppslagsverk till ungdomslitteratur. Vi har dessutom böcker på olika språk så som engelska, franska, spanska, arabiska, turkiska, persiska och somaliska.
Kontinuerligt köper vi in nya böcker och har alla böcker från barnbokskatalogen.
Alla elever på skolan har ett eget lånekort och låneperioden varierar mellan 1-3 månader beroende på bok och elev. Jag hjälper eleverna att hitta en bok som passar dem både utifrån nivå men även efter intresse. Läsning ska vara roligt!
Efter lärarens begäran har jag högläsning och bokprat för de småklasserna. Detta är ett mycket uppskattat inslag som bidrar till att få fler elever nyfikna på böcker och fler och duktigare läsare inom vår skola.

Då och då utlyser vi tävlingar för de äldre eleverna där de lämnar in hur många sidor de läst och ett kort omdöme av boken. Omdömena sätter vi upp för att locka andra elever att läsa mer. Fina priser utlovas till terminens mesta läsare.

Välkommen till biblioteket!
Lorraine

Elevråd

Elevrådet är elevernas styrelse på skolan. Här sitter representanter för alla årskurser.

Stora bokbytardagen

Integer posuere erat a ante venenatis dapibus posuere velit aliquet. Cras justo odio, dapibus ac facilisis in, egestas eget quam.

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue.

Biblioteket har öppet alla helgfria vardagar.

Måndag - Fredag: 08:30 - 15:30

Vi hjälper gärna till!

Vi som jobbar på biblioteket hjälper dig gärna att hitta rätt bland våra  böcker. Här finns något för alla!